Centru constatari daune auto

In completarea serviciilor de reparatii auto din cadrul Autotex Car Experts, vei gasi si un centru dedicat constatarii daunelor auto. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji de formalitati in relatia cu asiguratorii. In plus, la reparatia autoturismului tau in service-ul nostru primesti 5% discount din valoarea facturii de reparatii auto in produse sau servicii.

Din pacate, Romania se situeaza pe locuri fruntase in Uniunea Europeana, in ceea ce priveste frecventa si severitatea daunelor auto. Traficul aglomerat, starea drumurilor si comportamentul uneori haotic de pe sosele Romaniei conduc la un numar record de accidente rutiere.
Aproape 7% din autoturisme au cel putin o dauna pe an, in conditiile in care in Finlanda frecventa accidentelor se ramine sub 2%, media UE fiind undeva sub 5%.

In cazul nefericit in care ai fost implicat intr-un accident auto, apeleaza centrul integrat de constatari daune auto . Un consultant specializat te va asista la realizarea dosarului de dauna:

Centru constatari daune auto

Experienta de peste 8 ani

Autotex Car Experts este un service auto cu vechime si in constatarea daunelor auto. Astfel, cei 8 ani de experienta inseamna gestionarea a 20,000 de dosare de dauna RCA si CASCO. Totodata, suntem permanent in legatura cu toti marii asiguratori auto.

Consilieri specializati

Dispunem de 4 consilieri specializati in derularea dosarelor de dauna, 1 inspector de dauna autorizat ASF si derulam contracte de colaborare si decontare directa cu toti asiguratorii importanti.

De ce Autotex

Documente necesare