Termeni si Conditii

1.Informatii Generale

Website-ul www.autotex.ro este proprietatea SC Autotex Car Experts SRL, inregistrata la ONRC cu J40/9821/2013, CUI RO32106604 cu sediul social in Str. Giacomo Puccini, Nr.15, Et.1, Ap.4, Sector 2, Bucuresti. Vizitarea si utilizarea website-ului se supune unor termeni si conditii asa cum este descris mai jos.

Program de functionare: luni-vineri, 8:30-17:30
Ne puteti contacta la:
Telefon: 0745 204 452
Adresa de e-mail: office@autotex.ro

2. Dreptul de proprietate intelectuala

Intregul continut al website-ului www.autotex.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. AUTOTEX CAR EXPERTS SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.autotex.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Utilizarea Site-ului

Accesarea si utilizarea acestui website de prezentare inseamna citirea, intelegerea si acceptarea deplina de catre Utilizator a termenilor si conditiilor prezente.

OBIECTIVUL continutului acestui website de prezentare este de informare a vizitatorilor despre serviciile SC AUTOTEX CAR EXPERTS SRL, fara a fi necesar ca acestia sa ofere date cu caracter personal. 

4. Modificarea continutului Site-ului

SC AUTOTEX CAR EXPERTS SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, SC AUTOTEX CAR EXPERTS SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.