Vopsitorie auto moderna

Cauti o vopsitorie auto moderna si performanta pentru masina ta?

Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie ca sa faci alegerea potrivita.

Toate elementele de caroserie pot fi deteriorate, in timp. Fie din actiunea simpla a elementelor naturii (ciclu frig-cald, precipitatii, agresiuni ale unor substante corozive din aer, precipitatii sau excremente de pasari), fie din incidente sau accidente in trafic sau in parcari.

Reparatia caroseriei este foarte importanta si nu doar din ratiuni estetice. Pierderea protectiei anti-coroziva a elementelor de caroserie determina o degradare accentuata si profunda a acestora, o reducere semnificativa a valorii autoturismului precum si a esteticii autoturismului.

Operatiuni de vopsitorie auto dotari moderne

Vopsire in 3 straturi, partiala sau totala caroserie

Vopsire in 5 straturi, partiala sau totala caroserie

Operatii de polishare

Operatii de retusari vopsitorie auto

Calitatea vopselei utilizate si modalitatea de aplicare a acesteia, dotarile si expertiza personalului si nu in ultimul rind etapa premergatoare vopsirii, in care se pregateste suprafata care urmeaza sa fie vopsita, sint aspecte definitorii pentru succesul operatiunii de vopsire.

Autotex dispune de 2 cabine de vopsit, standuri de pregatire si laborator de vopseluri. Identificarea culorilor se face digital cu ajutorul spectrofotometrelor. Personalul nostru este pregatit continuu prin participare la ateliere de formare organizate de marii producatori de vopsea.

Materialele de vopsitorie folosite sunt de cea mai buna calitate, de la producatori renumite international: Standox, Sikkens, PPG, 3M.